Van leads naar klanten!

Van leads naar klanten!

Leadgeneratie

Kosten nog moeite worden gespaard om nieuwe leads (potentiele klanten) te genereren. Online marketing, advertentiecampagnes, bel-acties, demo’s, beurzen, et cetera. Dit is echter allemaal verspilde moeite als u het vervolgtraject verwaarloosd. Of zoals wij het vaak duiden: uw verkoopproces is dan zo lek als een zeef.

Inzicht

U als manager/ondernemer houdt graag inzicht in de activiteiten van uw verkopers. U wilt snel kunnen zien wat ze opbrengen, offertes ze uitbrengen en hoeveel leads/offertes ze omzetten in klanten. Logisch, echter niet altijd eenvoudig. Zodoende loopt u rond met vragen zoals: Belt mijn verkoper die ene klant wel na? Stuurt hij die offerte wel op tijd? Wat is de kans dat de verkoop doorgaat?

Structuur en inzicht zijn twee voorwaarden voor groei. Laten we die kennis vooral toepassen op het verkoopproces, daar wordt het geld binnengehaald!

CRM-systeem als hulpmiddel

Er zijn hiervoor fantastische hulpmiddelen. Een goed CRM-systeem geeft u als manager inzicht in deze vraagstukken en werkt bovendien gemakkelijk en efficiënt voor uw medewerkers.

Stel u zich voor, dat de aanvraag voor een offerte/brochure via de website als lead in het systeem verschijnt, en daarbij automatisch een opvolgtaak voor de verkoper aanmaakt? Geen belletje hoeft meer vergeten te worden en u heeft altijd inzicht in uw zaken. Mailsjablonen, afspraakbevestigingen, offertes, facturen, er is zoveel winst te behalen!

Kosten

Wat dit alles kost? De basis goed voor elkaar hebben start bij ons al met een groei-pakket vanaf €1800,-. Het gaat u meer omzet opleveren, en bespaart u gegarandeerd veel tijd. Heel de filosofie achter CRM draait om effectiviteit (behalen van het doel) en efficiëntie (met de minste moeite).

Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden? Laten we eens vrijblijvend kennis maken!

Lees meer op: www.CRMstrategen.nl/zoho-crm