Klanten

Klanten / referenties

CRMstrategen heeft meer dan 50 Zoho implementaties gedaan in verschillende branches met verschillende bedrijfsgroottes. Onze hoofddoelgroep heeft ongeveer 10-250 medewerkers. We hebben geen specifieke branche voorkeur. Wij houden van uitdaging. Enthousiast worden we van bedrijven die het echt goed voor elkaar (willen) hebben. Daag ons vooral uit..!
fit20-logo-1024x431 Klanten

Franchise casus uitgelicht: fit20

fit20 is een snelgroeiende internationale franchise formule met een fantastische propositie: fit in 20 minuten per week met persoonlijke begeleiding. CRMstrategen heeft geholpen bij het documenteren van de processen tot en met het implementeren van Zoho ONE.
Dit zegt fit20 over ons:
knulst Klanten

Retail casus uitgelicht:

Knulst Vloeren is een oerhollands familiebedrijf met een sterke reputatie als ambachtelijke specialist in houten-, PVC- en gietvloeren. Knulst zet Zoho CRM in voor leadopvolging, offertes versturen, orders verwerken, facturatie, oplevering en serviceregistratie.
quote KlantenMarc Goudzwaard, Operation Manager Knulst:“CRMstrategen heeft Knulst Vloeren op zeer succesvolle wijze bijgestaan in het stroomlijnen en inzichtelijk maken van de bedrijfsprestaties en processen. Wij maken wekelijks veelvuldig gebruik van ons management rapportages waarin onze stuurcijfers direct oproepbaar zijn.”

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Vraag het ons!