Creëer een mobiele app voor uw bedrijf met Zoho Creator 5

Creëer een mobiele app voor uw bedrijf met Zoho Creator 5

We zijn blij om vandaag de nieuwste versie van Zoho Creator met u te kunnen delen: Zoho Creator 5 

 

De belangrijkste nieuwe elementen Zoho Creator 5

Vanaf vandaag wordt elke app die gebouwd is met Zoho Creator standaard geleverd met een native app voor iOs en Android.

Naast toegang tot hen via de mobiele Zoho Creator-app kunt u uw apps veranderen naar eigen wens. U kunt op deze manier verschillende nieuwe functies invoeren, zoals het inschakelen van geolocatie, en het aanpassen van formulier-layouts voor mobiele apparaten.

Als u klaar bent met bewerken kunt u uw apps verspreiden via de App Store, Play Store of de Mobile Device Management tool van Zoho. Zoals altijd kunt u uw apps ook op de Marketplace van Zoho presenteren.

Zoho-Creator-5-img4-1024x640 Creëer een mobiele app voor uw bedrijf met Zoho Creator 5  

Wat is nog meer nieuw in Zoho Creator 5?

Er zijn veel dingen veranderd, maar veel van de belangrijkste elementen zijn herkenbaar gebleven. De Edit-modus is bijvoorbeeld verbeterd, zonder nu verwarrend te zijn.

Iets wat wel erg veranderd is, is de gebruikersinterface. Dankzij nieuwe manieren om te beginnen kunt u meer doen met minder scripting. Ook heeft onze Workflow-builder een nieuwe drag-and-drop functionaliteit. Dit betekent onder andere dat u nu basis-workflows en planningen kunt maken zonder ze te hoeven coderen.

Eén van de belangrijkste analytische tools voor een bedrijf is het dashboard. Daarom is er veel tijd besteed aan het perfectioneren van de ervaring om een app te bouwen. Naast de HTML- en CSS-functionaliteit heeft de pagina-builder nu vooraf gebouwde elementen, en een drag-and-drop interface, zodat u sneller dan ooit een voltooid dashboard kunt creëren. Ook hebben ze kaarten, tijdlijnen en kanban-rapporten geïntroduceerd, zodat u zich nog uitgebreider in uw gegevens kan verdiepen.

Toen Zoho over de kleinere details nadacht, begrepen ze dat nieuwe gebruikers de mogelijkheden van de Creator willen ervaren voordat ze van start gaan. Ze hebben daarom 50 kant-en-klare apps toegevoegd aan het bestaande Zoho App Marketplace. Dit is het beste gedeelte: alle apps die u maakt of installeert delen dezelfde database. Dit betekent dat u zonder extra integratie informatie kunt zoeken en toevoegen. Ook zijn de externe integratie en REST API altijd toegankelijk!

Zoho-Creator-5-img6-1024x640 Creëer een mobiele app voor uw bedrijf met Zoho Creator 5

Zoho ONE

Ook Zoho Creator 5 wordt standaard meegeleverd met Zoho One. Contacteer ons gerust voor meer informatie.