Zoho

Officiële ZOHO partner in Nederland!

Zoho Applicaties

Naast het CRM heeft Zoho heel veel aanvullende applicaties. Zoho wil hét 'operating system' voor uw bedrijf zijn: de hele IT infrastructuur gebaseerd op Zoho. Hier zitten absoluut handige apps tussen!

  • Enorm veel IT oplossingen, en alles in de cloud
  • Goede integraties onderling
  • 1 inlog per gebruiker voor alle apps
  • 1 factuur per organisatie
zoho-apps Zoho

 

CRM strategen helpt u graag bij al uw vragen omtrent Zoho. Zoho wil een totaal oplossing bieden voor uw gehele business. Hét ‘operating system’. Het CRM-systeem is het slagschip van Zoho, deze applicatie is zeer goed. Echter heeft Zoho veel meer handige applicaties, waarmee we u graag helpen.

Alle Zoho apps:

We geven hier een korte introductie van de belangrijkste Zoho applicaties.

Zoho Zoho

Zoho CRM

Zoho CRM is de top-applicatie van Zoho. Het is een CRM geschikt voor het MKB en onderscheid zich door de enorm uitgebreide mogelijkheden in combinatie met een scherpe prijs. Absoluut het beste CRM pakket qua prijs-kwaliteit.

Meer lezen over Zoho CRM? >> Klik hier <<

zoho-CRM-1 Zoho

Zoho Books

Met Books biedt Zoho de oplossing voor uw boekhouding. Natuurlijk integreert het goed met het CRM. Het heeft een bankkoppeling met uw Nederlandse bank, zodat u de transacties er automatisch inkopen. Facturen tot en met inkoop in een handomdraai, met veel automatisering in het boeken.

Meer lezen over Zoho Books? >> Klik hier <<

zoho-books-1 Zoho

Zoho Desk

Met deze applicatie kunt u uw gehele service en support beheren. Het aanmaken en afhandelen van klachten of fouten was nooit zo makkelijk! Prijstechnisch en inhoudelijk een zeer goede concurrent van ZenDesk en Fresdesk.  

Meer lezen over Zoho Desk? >> Klik hier <<

Zoho-desk-1 Zoho

Zoho Campaigns

Uw gehele e-mailcampagnes kunt u beheren met Zoho Campaigns. Automatisch inplannen, autoresponders, rapportages, alles wat goede emailmarketing software vereist. Het alternatief voor MailChimp, een must als u Zoho CRM gebruikt!

Meer lezen over Zoho Campaigns? >> Klik hier <<

zoho-campaigns-2 Zoho

Zoho Projects

Dé software voor projectmanagement met Zoho. Goed te integreren met Zoho CRM en Books. Handig taken en projecten plannen, tijdsregistratie en roosters. Typische visuele projectrapportage inbegrepen.

Meer lezen over Zoho Projects? >> Klik hier <<

zoho-projects-2 Zoho

Zoho SalesIQ

Met SalesIQ kunt u uw websitebezoekers volgen, maar ook een webchat aanbieden. Een chat functie op de site kan uw conversie aanzienlijk verhogen! Ook met eventuele automatisering te verkrijgen, en natuurlijk goed te integreren met Zoho CRM.

Meer lezen over Zoho SalesIQ? >> Klik hier <<

SalesIQ-2 Zoho

Zoho Social

Met Zoho Social heeft u het beheerplatform voor al uw social media accounts zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram. Berichten inplannen, persoonlijke berichten lezen en reageren, en slimme rapportages

Meer lezen over Zoho Social? >> Klik hier <<

zoho-social-2 Zoho

Zoho People

De applicatie voor personeelszaken. Met deze HR tool kunt u al uw werknemersgegevens beheren. Aanwezigheids- en tijdsregistratie, verlof aanvragen, ziekte, maar ook competenties en functioneringsprofielen.

Meer lezen over Zoho People? >> Klik hier <<

Zoho-people Zoho

Zoho Recruit

Dé tool om werknemers te rekruteren, of zelfs als wervingsbureau te gebruiken. Registreer klanten, kandidaten, vacatures en interviews en gebruik handige tools zoals CV-parsing.  

Meer lezen over Zoho Recruit? >> Klik hier <<

Zoho-recruit Zoho

Zoho Creator

Elke business is uniek, dat snapt ZOHO ook. Daarom kunnen we met Creator zelf applicaties en modules maken die precies uw wensen vertalen in een cloud oplossing. Daarom is het zeer goed te integreren met Zoho CRM. Creator is de tool om uw processen op maat te maken.

Meer lezen over Zoho Creator? >> Klik hier <<

creator Zoho

CRMstrategen helpt u graag met Zoho!