Diensten

Diensten

CRMstrategen biedt expertise aan op de volgende gebieden:

  1. Zoho CRM: Zoho CRM is dé oplossing om uw klantrelatiebeheer te stroomlijnen en te managen.
  2. Zoho Creator: Het bouwen van maatwerk apps/oplossingen met low-coding.
  3. Zoho ONE: Het inrichten van de gehele Zoho ONE suite in de hele breedte.
  4. Overige Zoho apps: Het configureren en integreren van andere Zoho apps.*
  5. Zoho integraties: We bieden Zoho koppelingen met o.a. Exact Online, AFAS, Snelstart, Woocommerce.

* Wij kennen (en zijn ervaren in) de meeste Zoho applicaties, zoals Reports, Desk, SalesIQ, Campaigns, Recruit, Projects, Books, People, etc..

Onze werkwijze: de combinatie van consultancy vaardigheden en technische kennis

  1. Behoefte en proces analyse: De belangrijke aftrap van een project om de juiste dingen te gaan doen. Een sessie waarin we de huidige en gewenste processen doorspreken en documenteren (!). Dit leidt tot een flowchart en behoefte definitie. Op basis hiervan kunnen we een concrete offerte en projectplan uitbrengen.
  2. De implementatie: Het configureren en inrichten van de software. Dit gaat in iteratieve fases: opleveren, testen, feedback verwerken. Net zolang tot het naar wens is. Dit doen we met behulp van Zoho Projects waarbij we de klant ook toegang geven. 
  3. Oplevering en training: Datamigratie en het trainen van gebruikers is de laatste stap. Een handleiding is ook mogelijk.
  4. Service en Support: We staan klaar om te helpen tijdens het gebruik van Zoho. Uw organisatie ontwikkelt zich en wij denken daar graag in mee vanuit onze expertise. Zo zijn wij een echte IT partner.

 

team Diensten
Zoho CRM

Zoho CRM is onze core-business. Zoho CRM is een top software product op wereldniveau. Wij implementeren de klantrelatieprocessen (marketing, sales, service/support, projectmanagement) in het CRM. Structuur, inzicht en automatisering zijn hierin kernbegrippen. Wij bieden ook support en service aan de CRM gebruikers. Ons doel is de beste CRM oplossing te leveren voor het MKB. 

Meer over Zoho CRM >>

Zoho Creator

Met Zoho Creator kunnen we snel en goedkoop maatwerk software oplossingen bouwen. Hiermee kunnen we unieke processen die niet binnen Zoho worden aangeboden toch vormgeven. Zelf applicaties bouwen en onderhouden, met mogelijkheid tot klantportalen en mobiele app. Het is onze expertise uw vraagstuk te vertalen in een Creator oplossing.

Lees meer >>

Zoho ONE

Één scherp Zoho tarief voor meer dan 35+ Zoho applicaties! Uw gehele business in de Cloud was nog nooit zo goedkoop.

€ 30,- per maand per medewerker

De voorwaarde voor deze prijs is dat voor elke medewerker (ipv. gebruiker) met computer de licentie wordt afgenomen.

Bizar scherpe prijs!

Lees meer >>

 

 

Zoho Applicaties

 Uw business in de cloud, voor een scherpe prijs. Dat is het doel van Zoho, en wij helpen daarbij graag. We hebben ervaring met de meeste Zoho applicaties naast het CRM. De belangrijkste apps zijn o.a. Zoho Desk, Zoho Projects, Zoho Campaigns, Zoho SalesIQ, Zoho Social, Zoho Books, Zoho Recruit, Zoho People. Wij hebben de unieke certificering als officiële Zoho Creator consultant! 

Behoefte- en proces-inventarisatie (BPM)

Als start van elke implementatie inventariseren wij behoeften en processen. Deze processen worden de basis van de implementatie, ze functioneren als blauwdruk. We tekenen een flowchart en beschrijven de processen in detail. Dit doen we in een BPM-sessie met de klant. Zeer belangrijk onderdeel van het geheel!

Meer lezen / BPM-sessie aanvragen >>

Zoho Training

We kunnen training geven voor de Zoho applicaties. Tevens kunnen we een handleiding of video instructie aanbieden.

O.a. Zoho CRM Training, Zoho Desk Training, Zoho Campaigns training, Zoho Projects Training. 

Service en Support

CRMstrategen biedt verschillende vormen van service en support voor Zoho.

Dit kan zijn in een vorm van een abonnement of op basis van ‘uurtje-factuurtje’. Wij stellen onze support@crmstrategen.nl hiervoor beschikbaar. Tevens bieden we een klantportaal aan voor support.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Vraag het ons!