Diensten

Diensten

Wat wij voor u kunnen betekenen

Wij bieden diensten in een aantal specialistische vakgebieden, die met elkaar samenhangen. U kunt natuurlijk ook los gebruik maken van onze expertise.

  1. Zoho CRM is dé oplossing om uw klantrelatiebeheer te stroomlijnen en te managen. (Sales, Marketing, Service/Support, Projecten)
  2. De Zoho applicaties zijn aanvullende IT oplossingen in de cloud.
  3. Zoho ONE is het totale Zoho pakket aan applicaties voor 1 scherpe prijs per medewerker.
  4. Behoefte- en procesinventarisatie: de blauwdruk voor uw CRM selectie / implementatie.
  5. Managementinformatie: dashboard / rapportage met uw stuurcijfers.
  6. Bedrijfsgroei is een combinatie CRM & Managementinformatie. Een filosofie die leidt tot groei.
team Diensten
Zoho CRM

Zoho CRM is onze core-business. Zoho CRM is een top software product op wereldniveau. Wij implementeren de klantrelatieprocessen (marketing, sales, service/support, projectmanagement) in het CRM. Structuur, inzicht en automatisering zijn hierin kernbegrippen. Wij bieden ook support en service aan de CRM gebruikers. Ons doel is de beste CRM oplossing te leveren voor het MKB. 

Meer over Zoho CRM >>

Zoho Applicaties

 Uw business in de cloud, voor een scherpe prijs. Dat is het doel van Zoho, en wij helpen daarbij graag. We hebben ervaring met de meeste Zoho applicaties naast het CRM. De belangrijkste apps zijn Zoho Desk, Zoho Projects, Zoho Campaigns, Zoho SalesIQ, Zoho Social, Zoho Books, Zoho Recruit, Zoho People. Wij hebben de unieke certificering als officiële Zoho Creator consultant! 

Zoho ONE

Één scherp Zoho tarief voor meer dan 35+ Zoho applicaties! Uw gehele business in de Cloud was nog nooit zo goedkoop.

€ 30,- per maand per medewerker

De voorwaarde voor deze prijs is dat voor elke medewerker (ipv. gebruiker) met computer de licentie wordt afgenomen.

Bizar scherpe prijs!

 

Behoefte- en proces-inventarisatie (BPM)

Als start van elke implementatie inventariseren wij behoeften en processen. Deze processen worden de basis van de implementatie, ze functioneren als blauwdruk. We tekenen een flowchart en beschrijven de processen in detail. Dit doen we in een BPM-sessie met de klant. Zeer belangrijk onderdeel van het geheel!

Meer lezen / BPM-sessie aanvragen >>

Management Rapportage

Inzicht in de stuurcijfers, de managementinformatie, is cruciaal in elke business. Deze inzicht kunnen wij op basis van de data, bijvoorbeeld uit Zoho CRM, creëren. We hebben hiervoor 4 opties: Zoho Rapporten, Zoho Reports, Excel (unieke eigen koppeling + dashboards!) of Microsoft PowerBI (soort Excel in de cloud). Onze academische achtergrond, gecombineerd met onze data-expertise biedt u een unieke verdieping!

Lees meer >>

Bedrijfsgroei

Wij zijn er sterk van overtuigd dat CRM + Managementinformatie de basis is voor bedrijfsgroei. Structuur en inzicht zijn essentiële voorwaarden (zie Rockefeller / Scaling Up). We merken dat bij veel bedrijven de groei vastloopt bij het ‘meer omzet’ of ‘meer verkopen’. Voor Sales en Marketing hebben we geweldige tools. 

Bel ons gerust om eens te sparren over de mogelijkheden: 06-11502400

Overige

CRMstrategen biedt enorm veel mogelijkheden op IT gebied. U kunt ons daarom zien als IT- en procesadviseurs. Neem gerust eens contact op om uw behoeften te bespreken. Mocht het niet in ons dienstenportfolio zitten, hebben we een breed netwerk met veel expertise op allerlei vlak. 

 

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Vraag het ons!