De kracht van Zoho CRM

De kracht van Zoho CRM

Als Zoho partner helpen wij u graag bij het implementeren van Zoho CRM. Onze expertise ligt in het creëren van slimme verkoopprocessen, zodat er efficiënt en effectief gewerkt wordt. We hebben meer dan 50 succesvolle implementaties achter de rug. Volgens ons is dit hét CRM pakket voor het MKB: prijstechnisch enorm scherp en inhoudelijk de beste functionaliteiten. Niet voor niets heeft Zoho meer dan 30 miljoen gebruikers wereldwijd!

Vraag een demo aan en wij overtuigen u van de kracht van Zoho CRM!

Zoho CRM heeft 5 grote pluspunten:

  1. Gebruiksvriendelijkheid
  2. Geweldige prijs / functionaliteit (12, 20 of 35 euro per maand per gebruiker)
  3. Customizable: Het aanpassen van het CRM gaat makkelijk (structuur, lay-outs, velden, modules, workflows)
  4. Workflows en blauwdrukken (automatisering van standaard taken/mailtjes/veldupdates)
  5. Aansluitende Zoho applicaties: Campaigns, Projects, Desk, Books, SalesIQ, Social, People, Creator, etc.

 

Zoho CRM is hét pakket wat Salesforce, de marktleider, benaderd qua functionaliteit. Zoho biedt het alleen 5 x goedkoper aan! Zoho stopt geen grof geld in marketing en naamsbekendheid, maar in prijs / kwaliteit.

De meeste bedrijven kiezen voor het ‘Zoho ONE’ aanbod: alle 40+ apps van Zoho inclusief CRM, de duurste versies, voor maar € 30,- per maand per medewerker. (!) De enige verplichting is om dit af te nemen voor alle medewerkers.

Probeer Zoho CRM 15 dagen gratis en vrijblijvend uit!

Zoho CRM abonnementsprijzen

Zoho CRM heeft zeer scherpe abonnementsprijzen. Zoho steekt (bijna) geen geld in marketing en sales, maar in product ontwikkeling. Prijzen zijn per gebruiker (user) per maand. Vergeet niet het Zoho ONE aanbod te vergelijken, indien een combinatie van Zoho apps gewenst is.

 

Whitepaper: CRM-systemen vergelijken

Drie ijzersterke merkbeloften van CRMstrategen:

1. Wij structureren uw klantrelatieprocessen in een slimme IT oplossing.
2. Wij bieden excellente service en support bij gebruik: Snelheid + Expertise.
3. Wij verzorgen unieke management rapportage met onmisbare stuurcijfers.

 

Samen creëren we in uw klantrelatiebeheer (CRM):

Resultaat-Aanbod-CRMstrategen-1 De kracht van Zoho CRM

Zoho CRM implementatie begeleiding van CRMstrategen

Zoho CRM is een fantastische tool. Echter, de inrichting is bepalend voor het succes. Als Zoho adviseurs helpen wij u graag bij de implementatie. Wij starten bij het analyseren van de processen, zodat we die kunnen vertalen in een juiste CRM implementatie. Wij helpen u daar graag bij. Zie daarvoor onze merkbeloften hieronder.

Er zijn een heel aantal standaard software integraties zoals Google of Office 365. Ook zijn er mogelijkheden met VoIP, boekhoudsoftware, en andere IT oplossingen. Zoho biedt zelf ook enorm veel interessante applicaties aan. We kunnen het allemaal uitwerken op deze pagina, maar dat wordt nogal veel informatie. Wilt u meer lezen over Zoho CRM? Klik dan hier.

Vrijblijvende kennismaking + behoefte-inventarisatie?