Zoho CRM

Na lang vergelijken tussen CRM-systemen zijn wij jaren geleden partner geworden van Zoho CRM in Nederland. Dit pakket heeft de beste potentie en mogelijkheden voor het MKB wat ons betreft. Sterker nog, zelfs zeer grote bedrijven (+1000 users) maken tegenwoordig gebruik van Zoho CRM.

Wat is CRM in het kort?

 • CRM = Customer Relationship Management, Klantrelatiebeheer
 • Strategie rond het krijgen en behouden van klanten
 • Een IT-oplossing die de verkoop helpt structureren en automatiseren
 • Leidt tot beter verkoopprestaties en omzetgroei!

Waarom kiezen voor Zoho CRM:

 • Geweldige prijs/kwaliteit
 • Simpele interface
 • Veel mogelijkheden in automatisering met intelligentie workflows
 • Snel te implementeren
 • Veel mogelijke uitbreidingen met andere applicaties

Wat is CRM?

CRM staat voor Customer Relationship Management, vrij vertaald ‘klantrelatiebeheer’. CRM staat voor de gehele strategie rondom het krijgen en behouden van klanten en relaties. Een CRM-systeem is een IT-oplossing om uw verkoop en/of klantrelaties te managen. Het werken met een goed CRM verbetert uw verkoopprestaties en stroomlijnt de processen zodat u efficiënt werkt.

Voordelen van een CRM pakket
 • Klantinformatie bijeen (notities, mailtjes, telefoongesprekken, documenten, offertes, etc.)
 • Makkelijk (Brief- en mailsjablonen, snel zoeken en filteren, simpel een offerte/factuur maken)
 • Klantvriendelijk
 • Database opbouw (basis tot stuurcijfers)
 • & heel veel meer… (zie specificaties)

Succes hangt af van een goede implementatie van verkoopprocessen in een CRM-systeem. Onze kracht ligt in onze kennis over effectieve verkoopprocessen en opvolging. Het gehele proces van lead tot klant wordt slim gestroomlijnd. Veel bedrijven laten omzet liggen doordat ze hun leads/offertes niet voldoende opvolgen. Onze filosofie is dat het CRM-systeem werkt voor u. Wij richten het CRM-systeem zó in, dat uw alleen uw activiteiten hoeft te doen uit uw persoonlijk takenlijstje. Dit takenlijstje wordt gevuld door onze intelligente workflows die we in het CRM geïmplementeerd hebben.

Waarom Zoho CRM?

“Sluit meer deals in minder tijd!” Als onafhankelijke adviseurs, hebben we jaren geleden verschillende CRM-systemen vergeleken welke het beste paste bij onze klanten en doelgroep. Hier is Zoho CRM uitgekomen. En tot de dag van vandaag zouden we opnieuw deze keuze maken. Zoho CRM is een pakket met veel potentie en mogelijkheden, zeker voor het MKB. Ondertussen zijn er ook genoeg grote bedrijven (met +1000 gebruikers) die gebruik maken van Zoho CRM. Wij zeggen eerlijk: de grootste concurrent en marktleider in de wereld is Salesforce. Zoho lijkt zeer sterk op Salesforce, alleen Zoho is een heel stuk goedkoper (ongeveer 4 á 5 keer)! Zoho CRM kort samengevat:

 • Geweldige prijs/kwaliteit verhouding
 • Simpele interface
 • Veel mogelijkheden in automatisering met intelligente workflows
 • Snel te implementeren
 • Veel mogelijke uitbreidingen met andere applicaties (Google Adwords, Gmail, Microsoft Outlook/Word/Excel, Mailchimp, Zoho applicaties, etc!)
 • Mobiele app

300 % verhoging van de lead conversie mogelijk!

%

Minder marketing kosten

%

Meer klantbehoud

%

Omzetstijging

Specificaties Zoho CRM

Multichannel: E-mail, Telefoon, Sociale media, website, overal kunt u uw relaties volgen en contact registreren.
Verkoopautomatisering: Leadmanagement, Verkoopkansen, Offertes, Facturen.
Salesproductiviteit: Slimme automatisering door workflows, kalenders, takenlijsten, slimme zoekfuncties
Verkoopprestaties: Inzicht voor verkopers, ‘gamification’ (wedstrijd-element), productcategoriën.
Mobiele applicatie: Het CRM in je broekzak met veel slimme functies.
Integraties: Zoho heeft standaard koppelingen met veel applicaties zoals Google. Ook duidelijke API.
Er kan enorm veel met Zoho CRM en Zoho applicaties. Van begin tot einde, alles kan geregeld worden. Zoho is een wereldwijde speler die veel tijd besteed aan product development. Zodoende verslaat Zoho andere CRM-leveranciers in mogelijkheden. En vergeleken met Salesforce CRM (marktleider CRM software) is het ongeveer 4 á 5 maal goedkoper!

Overige Zoho applicaties

Het CRM is het ‘slagschip’ van Zoho. Daaromheen heeft Zoho veel ondersteunde applicaties gebouwd. De filosofie van Zoho is dat een bedrijf geheel op Zoho moet kunnen draaien. De applicaties kunnen los gebruikt worden en simpel gekoppeld aan het CRM. Wel zo makkelijk! Onder andere:

Prijzen Zoho CRM

Wat zegt de klant?

“CRMstrategen heeft Knulst Vloeren op zeer succesvolle wijze bijgestaan in het stroomlijnen en inzichtelijk maken van de bedrijfsprestaties en processen. Wij maken wekelijks veelvuldig gebruik van ons geavanceerde Management Dashboard waarin stuurcijfers als nieuw binnengekomen leads, openstaande offertes, commerciële en financiële omzet, cash flow en nog veel meer direct oproepbaar zijn.”

Marc Goudzwaard

Manager Operations, Knulst Vloeren


“Ongeveer 3 jaar geleden ben ik gaan werken via Zoho. In het verleden met verschillende CRM systemen gewerkt, echter Zoho steekt er voor mij met kop en schouders bovenuit. Het systeem denkt voor jou na. Het werken via Zoho wijst zich zelf de weg. In het begin dat we ermee werkten hadden we er een apart boekhoudprogamma naast. Inmiddels hebben we dat ook aan Zoho gekoppeld. Dus we werken nu echt via 1 systeem. Wat een heerlijke vooruitgang. Je kunt het op allerlei manieren afstemmen op de behoefte die jouw bedrijf nodig heeft. Velden toevoegen, taken aanmaken voor collega’s, offertes, orders en facturen alles hangt overzichtelijk aan een klantenkaart. Ik vind het superfijn werken. Ook de begeleiding die wij van de mannen van CRMstrategen hebben gehad heb ik als erg prettig ervaren. Een echte aanrader dit!”

Jolanda

Klantenservice, Knulst vloeren


“CRMstrategen heeft ons geholpen Zoho optimaal in te richten en verschillende koppelingen  te maken met andere systemen. Ze zijn goed bereikbaar, praktisch en hulpvaardig. Wil je meer halen uit je klantenbestand en een hogere klanttevredenheid realiseren door betere toepassing van je CRM programma, kan ik hen zeker bij je aanbevelen.”

Leen de Bruine

CEO, Metalura

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Vraag het ons!