Diensten

Diensten

Wat wij voor u kunnen betekenen

Wij bieden diensten in een aantal specialistische vakgebieden, die met elkaar samenhangen. U kunt natuurlijk ook los gebruik maken van onze expertise.

  1. Zoho CRM is dé oplossing om uw verkoop te stroomlijnen en te managen.
  2. De Zoho applicaties zijn andere/aanvullende IT oplossing in de cloud.
  3. Zoho ONE is het totale Zoho pakket voor 1 scherpe prijs per medewerker.
  4. Behoefte- en procesinventarisatie: de blauwdruk voor uw CRM selectie/implementatie.
  5. Managementinformatie geeft u een dashboard/rapportage met uw stuurcijfers.
  6. Bedrijfsgroei is een combinatie van Strategie, CRM & Managementinformatie. 
team Diensten
Zoho CRM

Sinds 2014 hebben we ervaring opgedaan met Zoho CRM. Onze expertise reikt over het gehele veld van Zoho applicaties, tot en met het schrijven van specifieke functies en koppelingen. Naast technische kennis hebben we ons ook verdiept in de theoretische kant van CRM-strategieën, verkoopprocessen, KPI’s en andere best practices.

PowerBI

Sinds de opkomst van PowerBI zijn wij actieve consultants. Niet alleen op CRM gebied hebben we ervaring, maar ook met het bouwen van verschillende ERP dashboards (Microsoft Navision). Zoho CRM kunnen we ook koppelen aan PowerBI. Verder kunnen we allerlei databronnen op PowerBI aansluiten om goede dashboards te creëren.

Excel & PowerPivot / PowerMap

Beiden zijn wij experts in Microsoft Excel. Dé tool die wij gebruiken voor offline Managementinformatie. Naast dat we verschillende trainingen en cursussen gevolgd hebben, komt jarenlange ervaring goed van pas. We programmeren ook functies in VBA waarmee we verschillende tools voor onze klanten maken. Met PowerPivot kunnen we krachtige gegevensmodellen en analyses maken. PowerView gebruiken we voor strakke visualisaties van data en bijvoorbeeld een geografische map.

Zoho applicaties

We hebben ervaring met een heel aantal Zoho applicaties. Zoho Campaigns, Forms, Survey, SalesInbox, SalesIQ, Social, Contact Manager, Projects, Creator, reports, Books, Desk, Recruit en People. Wij kunnen u helpen bij uw gehele IT infrastructuur op basis van Zoho.

Data analyse / Statistiek

Als academici zijn we beiden opgeleid om data te analyseren, conceptuele modellen te testen en significante verschillen te ontdekken. Willem heeft ‘Wiskunde en Toepassingen’ als achtergrond, en kan daardoor nog veel verder gaan. Naast enorme kennis over data en datamodellen weet hij als geen ander hoe hij moet omgaan met cijfers en analyses.

Strategie & bedrijfsgroei

Albert Jan heeft als bedrijfskundige veel interesse in strategie en bedrijfsgroei. Naast de kennis van vele strategieën en groeimodellen (Porter, Ansoff, Rockefeller, Business Canvas etc.) komt ook de ervaring in het bedrijfsleven van pas.

Procesoptimalisatie

Als blauwdruk voor implementaties teken we bij complexere processen een workflow met de bedrijfsprocessen daarin verwerkt. Process mapping, het tekenen van bijvoorbeeld een functie-overschrijdende flowchart kan heel functioneel zijn bij het begrijpen en optimaliseren van de bedrijfsprocessen.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Vraag het ons!